Allround Klusbedrijf Hyteck in Kampen heeft als werkgebied heel Nederland en verricht werkzaamheden als allround klusbedrijf.
Wij beheersen nog het aloude vakmanschap waardoor kwaliteit voor ons vanzelfsprekend is. U kunt vertrouwen op onze expertise en ervaring voor een optimaal eindresultaat. Ons dienstenpakket in een notendop omvat onder andere de volgende werkzaamheden:
• Het plaatsen van zonnepanelen op platte en hellende daken op woningen en bij grote projecten.
• Werkzaamheden als elektricien.


Concurrerende tarieven en duidelijke offertes
Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij u concurrerende tarieven aanbieden, zonder daarbij afbreuk te doen aan de uitstekende kwaliteit die wij nastreven. Onze vrijblijvende offertes zijn altijd duidelijk en zonder scherpe kantjes. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Met alle zaken wordt rekening gehouden. Bijvoorbeeld te voorzien meerwerk.


Het plaatsen van zonnepanelen
Een belangrijk deel van onze werkzaamheden betreft de plaatsing van zonnepanelen. In deze tijd van het groeiende bewustzijn dat onze natuurlijke energiebronnen niet onuitputtelijk zijn wordt voortdurend gezocht naar alternatieven. De zon is wel een onuitputtelijke bron van energie. Wij plaatsen zonnepanelen van uitstekende kwaliteit ongeacht de benodigde hoeveelheid.

Elektra werkzaamheden
Voor u verrichten wij ook werkzaamheden als elektricien. Zo hebben wij ons ook gespecialiseerd in het uitvoeren van een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van elektra. Wij verzorgen onder andere uitbreidingen aan meterkasten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een extra groep als u extra apparatuur in de keuken aanschaft of voor de verlichting van een tuinhuisje. Ook voor functionele- of sfeerverlichting in de tuin zijn wij graag uw vakkundige partner.
Met een ruime ervaring en een goede expertise bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat van al onze werkzaaamheden. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daarom beschikken wij over eigentijdse gereedschappen en verwerken materialen van A-kwaliteit.


Wij zijn ook een heel nieuw concept aan het ontwikkelen. Het plaatsen van zonnepanelen op een serre. Deze zijn doorzichtig en verzorgen een gedeelte van de energiebehoefte van een woning. Innovatie is waar wij naar streven. Laat ons u informeren over de vele mogelijkheden van onze dienstverlening.