Een veranda aan uw woning
Allround Klusbedrijf Hyteck in Kampen verzorgt aanbouwen aan en verbouwingen in panden. Wilt u een ervaren en deskundige timmerman inschakelen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Graag realiseer ik voor u een veranda. Ik verwerk hiervoor duurzame houtsoorten als grenenhout en rabat. Ook keraliet is een prima materiaal, aangezien dit een zeer goede duurzaamheid heeft en geen onderhoud vraagt.


Een uitbouw geeft meer leefruimte
Ook voor een degelijke uitbouw aan uw pand kunt u vertrouwen op mijn vakkennis. Dit is een prima oplossing om de leefruimte in een bestaande woning te vergroten. Een prima alternatief voor verhuizen. Een uitbouw van een woning kan toegepast worden op elk type woning.


Een solide serre
Wilt u van uw tuin kunnen genieten en toch in een aangenaam klimaat verblijven? Dan is de bouw van een serre aan uw woning voor u een goede oplossing. Laat ons u adviseren over de mogelijkheden. U kunt vertrouwen op ons inzicht in de mogelijkheden en ons vakmanschap bij de daadwerkelijke plaatsing.


Meer ruimte op zolder
Een zolder wordt vaak benut als een opslagruimte. Dit is zonde van de ruimte. U kunt ons inschakelen voor een complete verbouw van de zolder door het plaatsen van scheidingswanden. Hierdoor kunnen extra woon- of werkvertrekken worden gerealiseerd.


Dakkapellen en dakramen
Wonen of werken op uw verbouwde zolder? Dan verkrijgt u meer ruimte en een betere lichtinval met een dakkapel. Ook plaatsen wij graag dakramen voor u.

 

Vergunningen
Indien gewenst kunnen wij iemand regelen die het onderzoeken van vergunningsplicht en eventueel het aanvragen van de nodige vergunning regelt.